Jogi nyilatkozat

Adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-73815/2014

A www.dynamit.hu.hu honlap és domain név, a Dynamit Kft. szellemi tulajdona.

A Dynamit Kft. előzetes engedélye nélkül TILOS bármilyen tartalmat (kép, videó, fázisfotók, grafika, riport, cikk, recept, program), vagy annak részleteit másolni, másodközlésre adni, vagy értékesíteni.

Más médiában (elektronikus, vagy írott sajtó) közzétenni, vagy és/vagy közcélra felhasználni TILOS az oldalon megjelenő bármilyen tartalmat.
Az oldalon található tartalom egyes részeit merevlemezre mentheti a Felhasználó, de kizárólag saját felhasználás céljára.
A jogtalan felhasználás törvénybe ütköző cselekedet, büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.
Amennyiben egy teljes anyagot (cikk, recept) szeretne közölni (képekkel, fázisfotókkal), kérjük vegye fel a kapcsolatot az oldal szerkesztőjével.

Felhasználási feltételek
A www.dynamit.hu Felhasználói regisztráció nélkül is elfogadják a felhasználási feltételeket, amelynek kiemelt része a szerzői jogok tiszteletben tartása.
Az oldal tartalma bármely felhasználó számára ingyenes, viszont bizonyos oldalak megtekintése illetve a honlap bizonyos szolgáltatásainak igénybe vétele regisztrációhoz kötött.
A Felhasználó a regisztrációkor köteles megadni email címét, teljes nevét, valamint a regisztrációs űrlapon kért egyéb kötelező adatokat, melyet az oldal szerkesztője szükség szerint határoz meg.
Ezeket az adatokat a Dynamit Kft. a Felhasználó előzetes engedélye nélkül nem adja át harmadik félnek, kivételt képeznek azok az esetek, amelyekben erre a törvény kötelezi (hatóság hivatalos megkeresése alapján, vagy jogerős bírósági határozat, stb.).

A Felhasználóknak a honlap használata során tilos:

  • bármilyen módon hamisítani, vagy kárt okozni,
  • fenyegető, szeméremsértő, diszkriminatív, obszcén, becsületsértő szövegeket megjelentetni,
  • a törvényben tiltott bármilyen tartalmat közzétenni.

A látogató a weboldal látogatásával beleegyezik abba, hogy személyes adatnak minősülő adatait (pl. IP címet, cookie-azonosítót) a weboldal kezelje.

A regisztrációt kérés esetén megszüntetjük.

Nyereményjátékok
Az oldalon időnként receptversenyek, nyereményjátékok lesznek meghirdetve, amelyek kiírását, és pontos részvételi feltételeit a Dynamit Kft. külön szabályozza.
A receptversenyek, nyereményjátékok pályázói ezeket a külön részletezett szabályokat a pályázatok beküldésével elfogadottnak tekinti.