Warning: Creating default object from empty value in /home/konyhacu/dynamit.hu/wp-content/themes/patti/framework/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Dynamit Kft. » Andrea Milano

Andrea Milano

Modenai IGP Red leaf balzsamecet

Aroma: határozott és csípős
Savasság: 6%
Friss zöldségek & saláták, gyümölcsök ízesítéséhez.

Modenai IGP Silver leaf balzsamecet Spray

Az Andrea Milano Balzsamecet Spray egy különleges, könnyen használható balzsamecet, amelyet elegáns spray formájában készítenek.

Ez a termék tökéletes választás azoknak, akik szeretnék könnyen és precízen adagolni a balzsamecetet az ételeikhez. Az Andrea Milano Balzsamecet Spray gazdag és intenzív ízvilággal rendelkezik, melyet finom édesség és savasság jellemző.

Whynot chili krém

A Whynot Andrea Milano chilis krémet intenzív vörös szín jellemzi, amelyet a hozzáadott chilipor tesz fűszeressé és aromássá.

Tökéletes grillezett húsokhoz, sült ételekhez, sertésbordához és steakhez, egyensúlyban lévő édességet és csípősséget adva az ételeknek.

Whynot currys krém

Az Andrea Milano Whynot currys krém élénk sárga színű, curry porral gazdagítva egyedi és fűszeres ízt kínál.

Tökéletes fehér húsokhoz, például csirkéhez és pulykához, de kiválóan kiegészíti a bárány- és sertéshúst is. Kiváló pácoláshoz, fűszerezéshez vagy ételek egzotikus befejezéséhez.

Whynot szarvasgombás krém

Az Andrea Milano Whynot szarvasgombás krém intenzív és kifinomult ízvilágú, szarvasgombaporral gazdagítva.

Ideális húsételek kiemelésére, tökéletesen illik steakhez, roast beefhez, bárányhoz és vadhúsokhoz. Elegáns és gourmet jelleget ad, igazi különlegessé varázsolva minden fogást.

Whynot epres krém

Az Andrea Milano Whynot epres krém édes-savanykás ízvilágú, intenzív vörös színét eperlé gazdagítja.

Tökéletes friss és érlelt sajtok kiemelésére, kiválóan párosítható burratához, gorgonzolához, parmezánhoz és brie sajthoz, egyedi és ínycsiklandó ízkombinációkat teremtve.

Whynot citromos krém

Az Andrea Milano Whynot citromos krém egy édes-savanyú ízrobbanás, élénk sárga színnel és olasz citromporral.

Tökéletes friss sajtokhoz, például kecskesajthoz vagy pecorinóhoz, valamint gyümölcsökhöz, mint az eper, áfonya vagy őszibarack, harmonikus egyensúlyt teremtve az édesség és a savasság között. Minden falat egy felejthetetlen kulináris élményt nyújt.

Whynot fokhagyma & rozmaring krém

Az Andrea Milano Whynot fokhagymás-rozmaringos krém egy édes-savanyú ízesítő, amelyben a fokhagyma markáns íze és a rozmaring illata tökéletes harmóniát alkot.

Ideális grillezett húsok, például csirke, sertés vagy bárány ízének fokozására, mélységet és összetettséget adva minden falathoz.

Bio szűretlen gránátalmaecet

A gránátalma egyre népszerűbb természetessége, egyszerűsége és jótékony hatásai miatt. Ez a gránátalmaecet fehérjékben és enzimekben gazdag, mivel szűretlen és pasztörizálatlan, így természetes módon készül. Ideális nyári salátákhoz, zöldségekhez vagy akár önmagában fogyasztva.

Igyál, keverj, fűszerezz…

A Deto kiváló alap lehet italokhoz (szomjoltóként, ásványi anyagok pótlására sport után, vízhajtó hatásúként vagy egészséges, ízletes italként), gyógyteákhoz, forrázatokhoz, valamint könnyű és ízletes ételek ízesítésére.

Bio szűretlen almaecet

Ez az „anyaecetet” tartalmazó almaecet gazdag fehérjékben és enzimekben, mivel szűretlen és pasztörizálatlan, így természetes módon készül. Tökéletes salátákhoz és zöldségekhez, önmagában is használható ízesítőként, olaj hozzáadása nélkül. Illatában az édesség és lágyság dominál, míg ízét harmonikus savasság jellemzi.

Igyál, keverj, fűszerezz…

Deto kiváló alap lehet italokhoz (szomjoltóként, ásványi anyagok pótlására sport után, vízhajtó hatásúként vagy egészséges, ízletes italként), gyógyteákhoz, forrázatokhoz, valamint könnyű és ízletes ételek ízesítésére.

Organikus almaecet infúzió kurkumával és gyömbérrel

Ez a bio almaecet a gyömbér lendületét, a kurkuma harmóniáját és a chili fűszerességét egyesíti. Fogyaszd önmagában a napi jólétedért, hígítva jeges vízben frissítő italként vagy fűszerként grillezett zöldségekhez.

Igyál, keverj, fűszerezz…

A Deto kiváló alap lehet italokhoz (szomjoltóként, ásványi anyagok pótlására sport után, vízhajtó hatásúként vagy egészséges, ízletes italként), gyógyteákhoz, forrázatokhoz, valamint könnyű és ízletes ételek ízesítésére.

Organikus almaecet infúzió Matchával és citrommal

Ez a bio almaecet az „anyaecettel” szűretlen, pasztörizálatlan és természetesen gluténmentes. Fogyasztható önállóan, vagy keverhető gyógyteával frissítő italként, szezonális gyümölcsökkel energizáló smoothie-ként, vagy fűszerként nyers és párolt halakhoz.

Igyál, keverj, fűszerezz…

A Deto kiváló alap lehet italokhoz (szomjoltóként, ásványi anyagok pótlására sport után, vízhajtó hatásúként vagy egészséges, ízletes italként), gyógyteákhoz, forrázatokhoz, valamint könnyű és ízletes ételek ízesítésére.

Modenai balzsamecet krém

Az Andrea Milano Modenai Balzsamecet IGP krémje az olasz kulináris kiválóság szintézise, jellegzetes édes-savanyú ízével és a kiváló nyersanyagok minőségével.

A Modenai Balzsamecet IGP-ből készül, és az olasz hitelességet és hagyományt képviseli. Tökéletes húsok, például bélszín, grillezett csirke vagy sült bárány ízének kiemelésére, eleganciát és kifinomultságat adva az ételeknek. Sűrű állaga és komplex ízvilága miatt ideális érlelt sajtok és grillezett zöldségek ízesítésére is. Elengedhetetlen hozzávaló azok számára, akik szeretnék ünnepelni az olasz konyhát az asztalon, és megízlelni az olasz kulináris produkciók legjavát.

Fehérborecet krém

Az Andrea Milano fehér krémje a klasszikus olasz ízesítő finomított értelmezése, kiegyensúlyozott édes-savanyú ízével és az olasz nyersanyagok minőségével.

Az olasz hagyományokat követve ez a krém kiemeli az ízeket anélkül, hogy elsötétítené az ételeket, mint a hagyományos balzsamecet. Tökéletes párosítás grillezett csirkével, sült sertéshússal vagy grillezett hallal, frissességet és kifinomultságot adva az étkezésekhez. Krémes állaga és finom ízvilága miatt ideális saláták, zöldségek és friss sajtok ízesítésére is. Kiváló választás azok számára, akik új ínycsiklandó árnyalatokat szeretnének felfedezni, miközben megőrzik az olasz hitelességet a konyhában, anélkül, hogy megváltoztatnák az ételek vizuális megjelenését.

Fehérborecet

Az Acetificio Andrea Milano 1889 óta készít borecetet.

A legjobb borok gondos válogatása előzi meg ezt az ecetet, amely gazdag történelemmel, aromával és ízzel rendelkezik. Minden egyes csepp frissességet és ízt ad az ételekhez.

Vörösborecet

Az Acetificio Andrea Milano 1889 óta készít borecetet.

A legjobb borok gondos válogatása előzi meg ezt az ecetet, amely gazdag történelemmel, aromával és ízzel rendelkezik. Minden egyes csepp frissességet és ízt ad az ételekhez.